Pro členy

Jako člen*ka odborové organizace sdružené v ČMKOS můžete využít naší široké nabídky v oblasti právního poradenství a také řády speciálních nabídek v benefitním portálu OdboryPlus.

ODBORYPLUS

Benefitní portál odboryplus.cz je zde pro členy odborů již od roku 2012. Za období své existence nabídl mnoho zajímavých benefitů: výrazné slevy při nákupu osobních automobilů, slevy na náhradní díly, výhodnější pojištění, slevy na zájezdy a mnoho dalších. Našimi hlavními partnery jsou Agellab, ČSOB, Datart a Nordic Telecom. Pro více informací a přehled aktuální nabídky slev a výhod přejděte na stránky portálu.

WEBINÁŘE

Pro členy*ky odborových organizací sdružených v ČMKOS připravujeme pravidelné webináře, které vždy vedou odborníci a odbornice v dané oblasti. Webináře jsou vhodné pro všechny odborářky a odboráře, kteří si chtějí ověřit či doplnit své znalosti. Mezi témata již proběhlých webinářů patří mimo jiné základy kolektivního vyjednávání, státní sociální podpora nebo základy BOZP pro zástupce zaměstnanců.

PRAVNÍ POMOC ČMKOS

Právní pomoc je pro členy odborových organizací sdružených v ČMKOS bezplatná a bez omezení četnosti využití.

S čím vším pomáháme?

• Poskytujeme právní poradenství ve všech oblastech práva.
  • Nabízíme konzultace právních otázek a právní rozbor konkrétní situace klienta.
  • Píšeme právní dokumenty.
  • Zastupujeme před soudem.

Co nejčastěji řešíme?

• pracovní podmínky zaměstnanců*kyň, pracovní dobu, odměňování, náhradu škody,
  • působení odborové organizace, včetně kolektivního vyjednávání,
  • kupní, darovací smlouvy, reklamace, rozvody, vypořádání společného jmění manželů, výživné, exekuce,
  • odškodnění pracovních úrazů,
  • spory o neplatném ukončení pracovního poměru.

Potřebujete právní pomoc?

Více informací o právním poradenství a kontakty na naše právníky najdete zde.