Spolupráce odborů Jižní Moravy a Dolního Rakouska stále pokračuje

• Zveřejněno: 30.08.2017

SEZNÁMENÍ S RAKOUSKÝM SYSTÉMEM ODBOROVÝCH SVAZŮ A SPOJENÝCH ORGANIZACÍ

13.7.2017 – 14.7.2017 se konal seminář v rámci mezinárodní odborové spolupráce IGR-MEROR Dolní Rakousko a Jižní Morava pro začínající funkcionáře v rakouském městečku Weitra. Akce se za Jižní Moravu zúčastnilo 17 zástupců různých ZO.

1. máj na Špilberku se i přes nepřízeň počasí povedl

• Zveřejněno: 04.05.2015

První květnový den se na hradě Špilberk v Brně uskutečnila již tradiční oslava 1. máje. Ani nepřízeň počasí nezabránila několika tisícovkám Brňanů vyjít si odpoledne s rodinami na procházku a navštívit bohatý program, který pro dospělé i děti připravil hlavní organizátor – Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS).

Krajští radní jednali s představiteli Regionální rady odborů

• Zveřejněno: 10.10.2013

V prostorách brněnského sídla krajského úřadu se v pondělí 24. června 2013 uskutečnilo setkání Rady Jihomoravského kraje v čele s hejtmanem Michalem Haškem a Regionální rady odborových svazů ČMKOS Jihomoravského kraje (JMK).

Jihomoravská tripartita bilancovala deset let činnosti

• Zveřejněno: 04.06.2012

Deset let činnosti Rady hospodářské a sociální dohody Jihomoravského kraje (tripartity) v úterý 29. května 2012 bilancoval hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek, náměstek hejtmana Stanislav Juránek, předseda představenstva Krajské hospodářské komory jižní Moravy Michal Štefl a předsedkyně Regionální rady odborových svazů Českomoravské konfederace odborových svazů Stanislava Slavíková.