1. máj na Špilberku se i přes nepřízeň počasí povedl

• Zveřejněno: 04.05.2015

První květnový den se na hradě Špilberk v Brně uskutečnila již tradiční oslava 1. máje. Ani nepřízeň počasí nezabránila několika tisícovkám Brňanů vyjít si odpoledne s rodinami na procházku a navštívit bohatý program, který pro dospělé i děti připravil hlavní organizátor – Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS).

Krajští radní jednali s představiteli Regionální rady odborů

• Zveřejněno: 10.10.2013

V prostorách brněnského sídla krajského úřadu se v pondělí 24. června 2013 uskutečnilo setkání Rady Jihomoravského kraje v čele s hejtmanem Michalem Haškem a Regionální rady odborových svazů ČMKOS Jihomoravského kraje (JMK).

Jihomoravská tripartita bilancovala deset let činnosti

• Zveřejněno: 04.06.2012

Deset let činnosti Rady hospodářské a sociální dohody Jihomoravského kraje (tripartity) v úterý 29. května 2012 bilancoval hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek, náměstek hejtmana Stanislav Juránek, předseda představenstva Krajské hospodářské komory jižní Moravy Michal Štefl a předsedkyně Regionální rady odborových svazů Českomoravské konfederace odborových svazů Stanislava Slavíková.