• Zveřejněno: 11.01.2016

Velký úspěch odborů v AHOLD (Albert)

Všechny požadavky odborů byly naplněny. Blahopřeji odborářům a odborářkám Odborový svaz pracovníků obchodu (OSPO) u společnosti Ahold a je to také příklad pro ostatní, že bránit se společně pod odborovou "vlajkou" má smysl a výsledek. Kampaň ‪#‎ČMKOS‬ ‪#‎KonecLevnePrace‬ nekončí.

V Sokolovské uhelné uzavřeli novou kolektivní smlouvu

Indikátory produktivity v zemích OECD (anglicky)

Průmysl dále roste

Potvrzují se naše důvody pro zvyšování mezd. #KonecLevnePrace

Tři čeští komisaři v EU diskutovali v Černínském paláci

Neobešlo se to bez reakcí ze strany ČMKOS.

Tým ČMKOS

Představujeme tým spolupracovníků ‎ČMKOS‬, kteří pomáhají členským odborovým svazům, připomínkují připravované zákony, zastupují v některých soudních případech, připravují makroekonomické analýzy, argumentují ve prospěch zaměstnanců, organizují kampaně jako je ‪#‎KonecLevnePrace‬ nebo také zastupují české zaměstnance v Evropském hospodářském a sociálním výboru. Máme dost energie obhajovat zájmy zaměstnanců v ČR. Bez členů odborů, by tito experti nemohli pomáhat.

Tým ČMKOS

Chcete-li dostávat novinky služby InfoServis@ČMKOS do Vaší e-mailové schránky, stačí zaslat e-mail s žádostí na adresu InfoServis@cmkos.cz.