• Zveřejněno: 05.08.2022
  • Autor: Bohumil Čáp

Evropský hospodářský a sociální výbor na svém 564. hybridním plenárním zasedání ve dnech 20. – 21. října 2021:

• schválil 30 stanovisek;
  • vedl diskusi na téma Budoucnost obchodní politiky EU v měnícím se globálním kontextu, jíž se zúčastnil Jean-Marie Paugam, zástupce generálního ředitele Světové obchodní organizace;
  • vedl diskusi na téma Dlouhodobá strategie pro venkovské oblasti, jíž se zúčastnil Janusz Wojciechowski, komisař pro zemědělství;
  • vedl diskusi na téma Nová průmyslová strategie, jíž se zúčastnil Padmashree Gehl Sampath, Berkman Klein Fellow, Harvardská univerzita.

Schválená stanoviska

REX/535

Obchod a udržitelný rozvoj příští generace – přezkum patnáctibodového akčního plánu (stanovisko z vlastní iniciativy)

TEN/758