• Zveřejněno: 07.12.2020

Evropský hospodářský a sociální výbor na svém 554. hybridním plenárním zasedání ve dnech 16. – 18. září 2020:

• schválil 41 stanovisek a
  • vedl diskusi ke zprávě na konci funkčního období;
  • vyslechl projev, který přednesla místopředsedkyně EHSV Milena Angelova, ke zprávě o stavu rozpočtu EHSV na konci funkčního období 2018–2020;
  • vyslechl projev, který přednesla místopředsedkyně EHSV Isabel Caño Aguilar, ke zprávě o komunikační politice EHSV na konci funkčního období 2018–2020;
  • vyslechl projev, který přednesl předseda EHSV Luca Jahier, ke zprávě na konci funkčního období 2018–2020;
  • vyslechl projevy externích řečníků;
  • rozloučil se s odcházejícími členy, kterým končí mandát.

Schválená stanoviska

TEN/719

Zmocnění Francie k jednání o dohodě o výstavbě a provozu pevného spojení v Lamanšském průlivu soukromými koncesionáři

návrh rozhodnutí Evropského parlamentu a Rady, jímž se Francie zmocňuje k jednání o dohodě, kterou se doplňuje její stávající dvoustranná smlouva se Spojeným královstvím o výstavbě a provozu pevného spojení v Lamanšském průlivu soukromými koncesionáři