• Zveřejněno: 03.12.2020

Evropský hospodářský a sociální výbor na svém 552. hybridním plenárním zasedání v Bruselu a v dalších místech EU ve dnech 10. – 11. června 2020

• schválil 15 stanovisek a Usnesení k rekonstrukci a oživení po krizi, způsobené Covid 19 a
  • vedl diskusi, které se zúčastnil pan Michel Barnier, vedoucí pracovní skupiny pověřené dokončením jednání podle článku 50 Smlouvy o Evropské unii, přípravnými pracemi spojenými s vystoupením Spojeného království z Evropské unie a přípravou a vedením vyjednávání o budoucích vztazích se Spojeným královstvím;
  • vedl diskusi, které se zúčastnila paní Elisa Ferreira, evropská komisařka pro soudržnost a reformy.

Schválená stanoviska

INT/905

Kontrola nabývání a držení zbraní

ECO/508