• Zveřejněno: 01.11.2019

Evropský hospodářský a sociální výbor na svém 547. plenárním zasedání v Bruselu ve dnech 30. – 31. října 2019

• schválil 19 stanovisek;
  • vedl diskusi na téma Podpora dialogu občanské společnosti se Spojeným královstvím po brexitu, které se zúčastnil Michel Barnier, hlavní vyjednavač Evropské komise pro brexit;
  • vyslechl prezentaci usnesení Příspěvek EHSV k pracovnímu programu Komise na rok 2020 a poté;
  • vedl diskusi na téma Kulturní vize pro Evropu, které se zúčastnili pan André Wilkens, ředitel Evropské kulturní nadace, pan Pier Luigi Sacco, poradce komisaře pro vzdělávání, kulturu, mládež a sport Tibora Navracsicse, pan Airan Berg, umělecký ředitel Festivalu regionů a paní Elke Kaschl-Mohni, ředitelka Goethova institutu v Bruselu

Schválená stanoviska

INT/885

Technologie blockchain a jednotný trh EU – další postup (stanovisko z vlastní iniciativy)