• Zveřejněno: 23.07.2019
  • Autor: Bohumil Čáp

Evropský hospodářský a sociální výbor na svém 538. plenárním zasedání v Bruselu ve dnech 17. – 18. října 2018

• schválil 54 stanovisek;
  • vedl diskusi na téma „Vnější hrozby a výzvy, jimž Evropská unie čelí“, které se zúčastnila paní Federica Mogerini, vysoká představitelka Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku a místopředsedkyně Evropské komise;
  • a vedl diskusi v souvislosti se stanoviskem NAT/750, které se zúčastnil pan Christos Stylianides, evropský komisař pro humanitární pomoc a řešení krizí.

SOC/590

Nová evropská agenda pro kulturu (sdělení)

Sdělení Komise Evropskému parlamentu, Radě, Evropskému hospodářskému a sociálnímu výboru a Výboru regionů Nová evropská agenda pro kulturu

SOC/597