• Zveřejněno: 23.07.2019
  • Autor: Bohumil Čáp

Evropský hospodářský a sociální výbor na svém 537. plenárním zasedání v Bruselu ve dnech 19. – 20. září 2018

• schválil 45 stanovisek;
  • vedl diskusi o novém víceletém finančním rámci,
    které se zúčastnil evropský komisař pro rozpočet a lidské zdroje Günther Oettinger;
  • vedl diskusi o o balíčku opatření v oblasti mobility III a o Nástroji pro propojení Evropy, které se zúčastnila evropská komisařka pro dopravu Violeta Bulc;
  • a vedl diskusi o evropské občanské iniciativě „Minority SafePack“.

SOC/581

Přístup k sociální ochraně

návrh doporučení Rady o přístupu pracovníků a osob samostatně výdělečně činných k sociální ochraně

SOC/582