• Zveřejněno: 07.08.2017
  • Autor: Bohumil Čáp

Evropský hospodářský a sociální výbor na svém 524. plenárním zasedání v Bruselu ve dnech 29. – 30. března 2017

• schválil 14 stanovisek;
  • a vedl diskusi o budoucí obchodní politice EU, které se zúčastnila paní Cecilia Malström, komisařka EK pro obchod;
  • a diskusi o politice soudržnosti po roce 2020, které se zúčastnila paní Corina Creţu, komisařka EK pro regionální politiku.

REX/482

Mezinárodní správa oceánů: příspěvek EU k odpovědné správě oceánů (sdělení)

společné sdělení Evropskému parlamentu, Radě, Evropskému hospodářskému a sociálnímu výboru a Výboru regionů – Mezinárodní správa oceánů: příspěvek EU k odpovědné správě oceánů

NAT/701